Oj Urban sm kr upala,da se javiš,
ja se vozim po metli Urban;D heh!
Pravim,da vsebina ne pritegne k je kr neki zaenkrat.....npr.nazadnje mi je V sanjah (ne predno zaspim) ,nekdo pokazu nov telefot,tako se imenuje,kao teleskop,a nove dobe,ki lohk z njim vidiš v neskončnost.
Bil je podobn navadnemu odtočnemu rjastemu žlebu in,ko pogledam čeznj,ugledam takoj najbližji planet,ki me pritegne,ker je bil blizu,kot,da se dogaja pred mojim obrazom,bil je temen zasnežen hrib in na njem dve različni civilizaciji,sredi nekakšne borbe so bili......to sem preprosto vedela,videla pa sem,da so imeli na vozilih,podobnimi našim ratrakom, polno indigo plavih lučk ena skupina in druga živo rdeče. Barve so bile dobesedno za onemet od sija in kontrasta.
Vozil je bilo vsaj 10kom vsakih,lučke pa so bile oblike diamanta
https://www.mercator.si/_files/30060/diamant.jpg?o=31832&w=185 in ta vozila so se vozila,divjala nekako po tem hribu sem,tja,gor,dol v temi in pokalala z nekakšnim karbitom z uporabo nekakšnih plehnatih sodov,ki pa so ob padcu na sneg explodirali,kar pa je privablo policijo ki jih je bombadirala z ognjenimi bombami.
Ob opazovanju vsega,so me fascionirale lučke,še pred tem pa inf.,da imam v rokah najsodobnejši telefot.......hm nisem se ustavljela,se trudila vidt bilo koga niti mi ni blo ne hladn,ne topl ob divjanju vojne......le zrla sem v lučke,ki jih je bilo na temačnem hribu vse polno.
Še kr v sanjah,......naslednji dan mi fotr ni verjel,ko sem mu želela pokazat planet in mi je on pokazu najbližji hrib,da mislim tisga,a ne?!,mi je blo jasn,da noče vidt,kajti moja vera v videno je ostala povezana z čutenjom nekje sredi prsnega koša in njegov hrib je bil v dosegu očesa vseh nas,a tam ni takšnih barv,ki sem jih čutila ob opazovanju,kot,da so del mene,kot da sn jst tiste lučke......ne znam verbalizirat opčutkov.
Čudn,no.....