ojla,
se opravičujem, nisem imela dostopa do računalnika, zadnjih par dni pa sem bila tako izčrpana, da se nisem mogla spravit k tej temi.
Bi pa rada opisala kako zaznam prisotnost pokojne sosede - večinoma začutim njeno prisotnost, to je tako kot začutimo tudi če ne vidimo ali slišimo osebe, ki je v istem prostoru, ali pa ko začutimo, da nas nekdo opazuje, čeprav tistega nekoga ne vidimo. Zaznava je povsem naravna brez fizičnih reakcij kot je elektrika, srh,... ali podobno. Je pa res, da je moja soseda prijateljski duh, ki pazi name in se rada odzove na moje povabilo - čeprav ne vedno. Z ostalimi duhovi nimam dovolj izkušenj, da bi lahko zadevo bolj pojasnila.
Um je hecna reč in lahko se kdaj poigra z nami. Če pokojnika poznaš, lažje ločiš stvarnost od iluzije, če, pa pokojnika ne poznaš, je pa to seveda malo (

)
Sem pa razmišljala o tem ali morda ne upliva na zaznavanje tudi zmožnost fizičnih možganov - kajti to so stvari, ki jih z logičnim načinom razmišljanja ne zmoremo pojasniti tako kot je to potrebno, analogno se pa razmišlja - Kako??
Občutek imam, da se duša lahko izrazi samo skozi "zdrave možgane". kAJTI MISELNI PROCESI V DUHOVNEM SVETU POTEKAJO HITREJE KOT RAZMIŠLJA VEČINA ZEMLJANOV, SLEDITI JE MOŽNO LE ČE SMO NASELJENI V ZA TO PRIMERNEM TELESU.
Vse skupaj me bega.
kaj pravite na to moje razmišljanje??
zdaj grem malemu prebrati pravljico za lahko noč, vam pa tudi lep većer želim!!