ASC FORUM
06 September 2010, 21:35:59 *
Pozdravljeni, Gost. Prosim, prijavite se ali se registrirajte.

Novosti: Magični praktikumi: Jesenski praktikum

Domov   Pomoč Brskaj Koledar Prijava Registracija  
Strani: 1 [2]
  Natisni  
Avtor Tema: Črna luknja v spanju  (Prebrano 280 krat)
0 uporabnikov in 1 Gost si ogledujejo to temo.
zala
Aktiven
**

:
07 Februar 2010, 03:03:20

Poglej Profil
« Odgovori #15 : 06 Februar 2010, 16:36:03 »

aha..sepravi kai to zdei pomeni ...imate kasno pisarno ali kai , ordinacijo?? in kasne so to terapije, ali je to kako se rece ko nekoga spravis v trans "hipnoza"?  ali mi res lahko pomagate? :Smiley
Prijavljen
Sandi
Administrator
Strokovnjak

Spol: Moski
:
Danes ob 20:41:05

Poglej Profil WWW
« Odgovori #16 : 06 Februar 2010, 20:24:46 »

Kot sem že omenil, se s podobnimi zadevami, kot tarejo tebe, ukvarjamo že dobro desetletje in nam nikakor niso tuje. O tematikah predavamo, svetujemo, izvajamo delavnice, pišemo knjige, članke, organiziramo konference itd. Tematika spremenjenih stanj zavesti ni le naš hobi temveč tudi naše osnovno polje delovanja.

Menim, da v tvojem primeru, ti lahko pomagamo z uvodnim svetovanjem, saj po napisanem sodeč, pomoč preko foruma očitno ne bo dovolj učinkovita.

Terapevtski pristop uporabljamo le v primerih, ko je ta nujno potreben, da bi uspešno razrešili prisotne težave ali obvladovali druge želene kognitivne manevre. Poteka pa neposreno na samem svetovanju s pomočjo ciljno naravnanih vprašanj, ki sprožijo odzive, na katere se je pač potrebno terapevtsko odzvati.

Bi pa te prosil, da se malo potrudiš s pisanjem, da bo tekst kolikor toliko berljiv, saj je forum javnega značaja in morda bo kdo s podobno težavo hotel prebrati napisano. Bo šlo?

Več informacij lahko dobiš preko maila ali telefona. Informacije o nas najdeš na ASC portalu http://ascportal.net/

lp
Prijavljen
zala
Aktiven
**

:

Poglej Profil
« Odgovori #17 : 06 Februar 2010, 21:24:46 »

dobro se bom potrudila... me pa samo se zanima kdai vas med tednom lahko ujamem na telefonu?

hvala
Prijavljen
Sandi
Administrator
Strokovnjak

Spol: Moski
:
Danes ob 20:41:05

Poglej Profil WWW
« Odgovori #18 : 07 Februar 2010, 00:21:09 »

Odvisno s kom želiš spregovoriti. Jaz sem dostopen med 10. in 17. uro na 041 506 089. Če hočeš kontaktirati s Sašotom ali Urbanom, pa jima pošlji zasebno sporočilo in ti bosta zagotovo z veseljem odgovorila.
Prijavljen
zala
Aktiven
**

:

Poglej Profil
« Odgovori #19 : 07 Februar 2010, 03:03:20 »

hvala se slisimo da probam popraviti te stvari... ko sem ko "zombi" !!! rada bi cim prei mir karkoli pac ze vpliva na to..da se resiii!!! hvala
Prijavljen
Strani: 1 [2]
  Natisni  

Skoči na: